IVR

Ofertă de preț și opțiuni de producție

IVR (Interactive Voice Response):

Mai jos sunt detaliate costurile de productie pentru realizarea de mesaje compatibile cu orice centrala telefonica tip VOIP. In functie de nevoi, puteti opta pentru pachetul de baza, sau puteti extinde serviciile pentru o personalizare cat mai mare a acestora.

 

Publicitate "on-hold"
50
+ TVA / mesaj
PACHET OPȚIONAL 1
Mesaje publicitare temporare ascultate pe durata timpului de așteptare în telefon a apelantului (”on hold”);
Un mesaj complet cu orice durată finală până în 20 de secunde;
Servicii de studio incluse: înregistrare, editare, export conform specificațiilor tehnice transmise de client, denumire fișiere, indicațiilor, transfer date;
Tarif voce inclus;
Mediu de difuzare permis : centralele telefonice ale clientului.
Mix voce + muzică
10
+ TVA / minut audio
PACHET OPȚIONAL 2
Servicii de studio incluse : mix audio mesaje înregistrate voce din pachetul de bază cu fundal muzical achiziționat direct de client sau prin intermediul studioului (vezi pachetul opțional 3);
Mediu de difuzare permis : centralele telefonice ale clientului.
Achizitie muzica
25
+ TVA / fundal muzical
PACHET OPȚIONAL 3
*Începând de la 25 €. Costul variază conform prețului licenței aplicabile afișat de librării pentru fundalul muzical ales, la care se adaugă 10%;
La comanda fermă a clientului, studioul cumpără și transferă drepturile fundalului muzical ales de către acesta din librarii publice de muzică;
Studioul poate recomanda o selecție restrânsă de fundaluri muzicale potrivite cu înregistrarea;
Mediu de difuzare permis : conform licenței specificate pe website-ul de unde se face achiziția.

Servicii gratuite, incluse în pachetul de bază:

  • Selecția vocii preferate din baza de voci a studioului, direct de client folosind demo-urile existente, sau printr-o selecție restrânsă a studioului, bazată pe un brief de voce furnizat de client.
  • Livrarea unor fișiere suplimentare în format .mp3 pentru o audiție optimă a materialelor trimise de studio (foarte des, compresia audio aplicată fișierelor audio finale este foarte mare, conformă cu specifitehnologiei din prezent și are ca scop minimizarea cantității de date procesate de o centrală, ceea ce generează un efect de tip ”gramofon” asupra vocii).
  • Puteți oferi feedback direct pe durata înregistrărilor, atât direct la studio, cât și prin mijoace de comunicare la distanță (Skype, telefon, etc.)

Alte servicii opționale, contra cost:

  • Compunere conținut mesaje, conform unei scheme stabilite de client și pe baza detaliilor necesare furnizate de acesta.
  • Traducere text în limba româna, engleză, franceză, germană.
  • Casting dedicat pentru alegerea vocii preferate (o selecție anume de voci citesc un text ales de client, urmând ca vocea preferată să fie pe baza acestei probe specifice organizate de studio
  • Fundal muzical compus la comandă.
  • Se pot tarifa suplimentar denumirea și verificarea materialelor înainte de livrare, dacă numărul acestora depășește 50 de fișiere individuale.

Cele mai utilizate voci feminine:

Recomandări de librării publice de muzică:

https://audiojungle.net/

https://www.pond5.com/

Vă recomandăm aceste librarii foarte utilizate de clienții noștri. Nu suntem reprezentanții acestora și nici nu percepem comision din achiziție din partea lor. Le recomandăm datorită unei diversități extinse de opțiuni muzicale pe care acestea le pun la dispoziție și a filtrelor intuitive oferite clienților începători. Acestea nu sunt singurele librarii de gen. Vă rugăm să verificați toate informațiile oferite direct de orice astfel de platformă înainte de a le alege și cumpăra.

Important!

Specificați din timp opțiunile de limbă urmărite în înregistrarea fiînainte de a selecta vocea preferată. Nu toate vocile oferă servicii de înregistrare bilingve. Vă vom asista cu selecția vocii conform necesității proiectului.

Arhiva de voci a  studioului:

Arhiva de voci publică de pe website-ul nostru nu reprezintă întreaga bază de voci cu care lucrăm. Dacă doriți mai multe opțiuni dintr-o zonă anume, ne puteți transmite codul de identificare al demo-ului și noi vom reveni cu o selecție de voci similare.

ivr